Η ενοικίαση αυτοκινήτου από την εταιρεία Rent4U στη Σιθωνία Χαλκιδικής, δίνει την απόλυτη ελευθερία για μοναδικές επισκέψεις στις μαγευτικές τοποθεσίες της δεύτερης κατά σειρά χερσονήσου του νομού.

Σιθωνία

Η Σιθωνία, είναι ένας απέραντος  παράδεισος με εξαιρετικές τουριστικές υποδομές. Η εναλλαγή των μαγικών εικόνων και των τοπίων συναρπάζει, ενώ παράλληλα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους φυσιολάτρεις, αφού είναι γεμάτη με ατέλειωτα εξωτικά τόπια, καταγάλανα νερά, γαλήνιες παραλίες και πλούσια πευκοδάση!

Η εταιρεία Rent 4 U διαθέτει 4 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων στο μεσαίο πόδι της Χαλκιδικής.

Νικήτη

Η παραθαλάσσια κωμόπολη της Νικήτης, αποτελεί έναν από τους σταθμούς ενοικίασης οχημάτων, όπου μέσα από τον μεγάλο στόλο αυτοκινήτων της Rent 4 U, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει αυτό της αρεσκείας του.

Κάνοντας ένα τουρ σε όλη τη γύρω περιοχή της Νικήτης, ο περιηγητής μπορεί να εξερευνήσει τις φυσικές της ομορφιές, να επισκεφτεί τον παραδοσιακό οικισμό του χωριού που είναι χτισμένος βάση της μακεδονικής αρχιτεκτονικής, ενώ παράλληλα μπορεί να δει από κοντά την εκκλησία του Αγίου Νικήτα η οποία είναι κτισμένη στα τέλη του 19ου αιώνα, δίπλα στον παλιό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του 14ου αιώνα.

Οδηγώντας με ασφάλεια το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Rent 4 U μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στην ακτογραμμή της περιοχής που περιλαμβάνει μοναδικές παραλίες, όπως την Ακτή Κοβιού, την Ακτή Καλόγριας, το Καστρί, το Λαγονήσι και την παραλία της Νικήτης.

Αργότερα μπορεί να γευματίσει στις τοπικές παραδοσιακές ταβέρνες, στις ψαροταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρι, στα εστιατόρια ή/και να χαλαρώσει στα cafe, τα bar και τα beach bar της περιοχής.

Νέος Μαρμαράς

Ο βασικός σταθμός της εταιρείας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της Rent 4 U βρίσκεται στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, που αποτελεί και το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο χωριό – κωμόπολη και παράλληλα την πιο κοσμοπολίτικη τοποθεσία της Σιθωνίας.

Στο Νέο Μαρμαρά ο επισκέπτης ανάλογα με τα ενδιαφέροντά και τις ανάγκες του, μπορεί να βρει το κατάλληλο για αυτόν αυτοκίνητο απο την Rent 4 U, ενώ παράλληλα η εταιρεία είναι σε θέση να τον ενημερώσει για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που παρέχει αλλά και να δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για την πλήρη περιήγηση της περιοχής.

H ενοικίαση ενός αυτοκινήτου από την RENT 4 U δίνει την δυνατότητα στον περιηγητή για ατελείωτη εξερεύνηση των μαγικών παραλιών της Σιθωνίας όπως αυτή του Άη Γιάννη, την Ακτή Ελιά, τη Λαγόμανδρα και τις Σπαθιές. Επίσης μπορεί να επισκεφτεί και το το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς το οποίο διαθέτει μία από τις ωραιότερες οργανωμένες παραλίες.

Κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται το Νέο Μαρμαρά όπου απολαμβάνουν τόσο την πρωινή όσο και τη νυχτερινή ζωή καθώς και τους περιπάτους στους αμφιθεατρικούς δρόμους του, με θέα το ακατοίκητο νησί Κέλυφος που έχει σχήμα..χελώνας!

Top