Στη Σιθωνία Χαλκιδικής η RENT 4 U καλύπτει τις ανάγκες μετακίνησης των επισκεπτών και στην περιοχή της Σάρτης, η οποία αποτελεί παραθαλάσσιο θέρετρο με μεγάλη τουριστική κίνηση.

Μέσα από μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία μοντέλων που υπάρχει στον σταθμό ενοικίασης οχημάτων της εταιρείας, ο περιηγητής μπορεί να επιλέξει το μέγεθος και το στυλ του αυτοκινήτου που του ταιριάζει!

Ένα τουρ στα πιο βασικά σημεία της γύρω περιοχής, μπορεί να δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Με μοναδική θέα το Άγιο Όρος, η Σάρτη αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες εκδρομείς κάθε καλοκαίρι. Ο επισκέπτης μπορεί  να ξεκινήσει την εκδρομή του, οδηγώντας ένα από τα αυτοκίνητα του ανανεωμένου στόλου οχημάτων της RENT 4 U και να περιηγηθεί στις μαγικές παραλίες της περιοχής, όπως στις Καβουρότρυπες, στον Αρμενιστή, στην Τριστινίκα, στην ακτή Πορτοκάλι κ.α.

Η Σάρτη είναι ένας τόπος που συνδυάζει με επιτυχία τις ομορφιές του βουνού και της θάλασσας, ενώ τα κατά μήκος της παραλίας καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες και beach bars, παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τουρίστες!

Top