Σ' αυτήν την ενότητα της ιστοσελίδας μας μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμες συμβουλές για την οδήγηση, το αυτοκίνητο, τα παιδιά στο αυτοκίνητο, τα ταξίδια και πολλά άλλα. Θυμηθείτε: Η ασφαλή και συνετή οδήγηση είναι υποχρέωση όλων μας!

Η ενοικίαση αυτοκινήτου από την εταιρεία Rent4U στη Σιθωνία Χαλκιδικής, δίνει την απόλυτη ελευθερία για μοναδικές επισκέψεις στις μαγευτικές τοποθεσίες της δεύτερης κατά σειρά χερσονήσου του νομού.

Στη Σιθωνία Χαλκιδικής η RENT 4 U καλύπτει τις ανάγκες μετακίνησης των επισκεπτών και στην περιοχή της Σάρτης, η οποία αποτελεί παραθαλάσσιο θέρετρο με μεγάλη τουριστική κίνηση.

Η RENT 4 U δίνει τη δυνατότητα επιλογής αυτοκινήτων από το σταθμό ενοικίασης οχημάτων που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό της Βουρβουρούς, στη χερσόνησο της Σιθωνίας.

Εκεί, ο ταξιδιώτης μπορεί να επιλέξει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του μέσα από μια μεγάλη γκάμα οχημάτων που περιλαμβάνει, από μικρά και οικονομικά μέχρι άνετα και πολυτελή!

Στην οδήγηση πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Και όταν λέμε προσεκτικοί, δεν εννοούμε μόνο κατά την διάρκεια της οδήγησης, αλλά χρειάζεται να είμαστε πάντα βέβαιοι ότι βρισκόμαστε σε ικανή κατάσταση για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε.

Επιβάλλεται λοιπόν, αυξημένη προσοχή ή ακόμα και αποφυγή της οδήγησης, όταν γίνεται χρήση φαρμάκων που επηρεάζουν την οδηγική μας ικανότητα. Ποια είναι όμως αυτά;

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, σε μια επέλαση του χιονιά, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στην προσπάθειά τους να οδηγήσουν στους δρόμους. Ιδιαίτερα στην Β. Ελλάδα, που οι χιονοπτώσεις είναι πιο συχνές, λογικό είναι να προκαλούνται ατυχήματα.

Καθημερινά, πραγματοποιούνται αμέτρητες κλοπές αυτοκινήτων σε όλη την επικράτεια και ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις όπου και υπάρχει μεγάλος συνωστισμός οχημάτων. Αυτό συμβαίνει διότι τις πιο πολλές φορές τα αφήνουμε απροστάτευτα ή είμαστε απρόσεχτοι

Η ναυτία, ή αλλιώς η «ασθένεια κίνησης», είναι μια διαταραχή που την βιώνει ένα μέρος των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια της μετακίνησης τους με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς. Το ποσοστό το οποίο είναι ευαίσθητο στο φαινόμενο αυτό αφορά στο 20% του πληθυσμού

Ο σύγχρονος καταναλωτής, σε κάθε περίπτωση εκμίσθωσης αυτοκινήτου ή αγοράς του, αποφασίζει για αυτό της αρεσκείας του μέσα από μια συνισταμένη πραγμάτων. Η αλήθεια είναι πως στην τελική του απόφαση μπορεί να παίξουν πολλά ρόλο όπως η τιμή, αν είναι νέο ή παλιό το μοντέλο

Σχετικά με τη διαμόρφωση των τιμών για τα μισθώματα των οχημάτων, παρόλο που το τελικό κόστος δεν είναι συγκεκριμένο για όλες τις εταιρίες leasing και υπάρχουν σαφής διακυμάνσεις,  κάποια γενικά κριτήρια που το προσδιορίζουν είναι τα ακόλουθα:


Είναι γεγονός πως τα οχήματα, απαιτούν ανεφοδιασμό με τα κατάλληλα καύσιμα, συγκεκριμένων προδιαγραφών. Πρέπει να ναι «καθαρά» και υψηλής ποιότητας κάτι το οποίο είναι δύσκολό κάποιος να εγγυηθεί για όλα τα πρατήρια. Ο λάθος ανεφοδιασμός καυσίμων, μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή του κινητήρα δημιουργώντας ζημιά στα συστήματα ανάφλεξης και τροφοδοσίας οπού η επισκευή ή η αλλαγή τους, που μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα κοστοβόρα, διότι αποτελούν έξοδα τα οποία δεν καλύπτονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες

Top